Základní kurz focusing

Základní kurz focusing

Datum konání

20. 04. 2018 - 22. 04. 2018    
9:00 - 14:00

Místo

Roškopov u Staré Paky č. p. 60
Roškopov u Staré Paky 60, Roškopov u Staré Paky

Typ události

Focusing je metoda, která rozvíjí pozornost k tomu, jak neseme různé pocity a životní situace v těle, umožňuje přiblížit se k nim, pobýt u nich a pochopit důležitou zprávu, která v nich je obsažena. Umožňuje také kontakt s hlubokými impulsy našeho jednání a přijetí sebe sama. Zkušenost z focusing lze také využít v každodenní práci s klienty, s žáky nebo s vlastními dětmi. Při vlastním provádění techniky lektor pracuje se skupinou o maximálním počtu 6 lidí.

Při základním kurzu se člověk naučí focusovat o samotě a s provázením lektora.

Ostatní: Přihláška platí po zaplacení kurzovného (účet: 2800744728/2010); podrobné informace ochotně zašleme na požádání nebo po zaslání přihlášky; max.počet účastníků 12 ( tj. 2 lektoři); před platbou se ujistěte o volném místě.

Organizace: Přihlášky po telefonu nebo emailu. Na seminář je nutné se předem přihlásit a zaplatit platbu převodem (č.ú.: 2800744728/2010; zpráva pro příjemce = jméno účastníka).

Co s sebou: Do „Centra“ si vezměte s sebou přezůvky, pohodlné a teplé oblečení a vlastní jídlo podle potřeby. Účastníci obdrží materiály k Základnímu kurzu focusing.

Časový harmonogram: Program bude probíhat v 1,5 hodinových blocích. První a druhý den plánujeme konec okolo 20,00 hodin, poslední den okolo 14,00 hodin. Začátek vždy v 9,00hodin. Prosíme Vás, abyste přišli před 9,00 hod.

Cena: 3.300,-Kč

Ubytování: Pokud máte zájem o ubytování, dejte mi prosím vědět.

Přihlášky a informace: I. Pavelčák, tel. 728 022 618, e-mail: ipcak@volny.cz;

Místo: kurz bude probíhat v Roškopově 60, u Staré Paky. Přihlášeným včas pošleme podrobné informace. Místo semináře se může aktuálně změnit.

Více o focusing také na www.focusing.cz

Další termíny focusingu

Co je focusing

Představte si, že přijdete z práce domů a padne na vás divná tíseň. Není pro to žádný zjevný důvod, zdá se, že je všechno v pořádku. Ale takhle se to opakuje každý den už tři týdny.Nebo jste učitelka a jednoho žáka poslední dobou moc špatně snášíte. Dává vám najevo, že ho váš výklad nezajímá a […]


Související články: